Udsætningsklare vildænder

Hos Keld Ringer er vi specialister i opdræt af flyvestærke udsætningsklare vildænder, som du kan købe til udsætning i vandhuller, søer, moser m.v.

Vi leverer ællingerne til udsættelse i naturen, når de er 3-4 uger gamle. På dette tidspunkt er de nået en størrelse, som gør, at de kan klare sig problemfrit ude i det fri og kan tilpasse sig til livet i naturen uden nogen problemer.

Sådan opdrætter vi dem

Når en ælling udklækkes og ikke sælges med det samme, kommer de ind i vores særligt indrettede stalde, der er tilpasset i størrelse og varme samt indeholdende vand, strøelse og foder, som giver en optimal start på livet. Det sker på alle vores tre ejendomme, og spredningen betyder, at risikoen for sygdomme i bestanden minimeres kraftigt.

Når de har været der i en uges tid, kommer de ud på vores græsarealer med naturtro omgivelser og vandhuller, så de bliver bedst muligt rustet til livet i den rigtige natur, når de sættes ud senere. Det giver stærke og sunde udsætningsklare vildænder.

Få pris på udsætningsklare vildænder

Vildællingerne når deres udsætningsalder omkring maj, og det er herfra vi påbegynder salget af dem til både ind- og udland. Vi kan levere op til 7.500 vildænder i ét parti, og vi har som nogle af de eneste tilladelse i Danmark til at eksportere levende fugle.

Kontakt os for at få en pris.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Keld Ringer / Strandgårdsvej 6 / 5464 Brenderup Fyn / Mobil: 40165842 / E-mail: keldringer@gmail.com